Tennispret tijdens de Antwerpse Sportweken Noortje Palmers

Antwerpse Sportweken: sportplezier in de schoolvakantie

Bent u op zoek naar een sportieve invulling voor de schoolvakanties van uw kinderen? Bij de Antwerpse Sportweken beleven ze heel wat fun met hun vriendjes tijdens de leuke sportieve activiteiten. Van 3 t/m 16 jaar, ook uw kind vindt een favoriete sportweek!

Aanbod voor de herfstvakantie 2018

In de pdf hieronder ontdekt u het aanbod van de Antwerpse Sportweken tijdens de herfstvakantie 2018.

Inschrijven voor de herfstvakantie 2018

Inschrijven voor de de Sportweken kan vanaf woensdag 12 september om 9 uur via onderstaande blauwe knop 'Inschrijven'.

Goed om weten

Inclusieweken; wablieft?

In het aanbod van de Antwerpse Sportweken zijn ook een aantal inclusieweken opgenomen. Dat zijn sportweken waar ook kinderen met een lichte, matige of ernstige mentale handicap en kinderen met leerstoornissen aan kunnen deelnemen.

Bekijk hieronder alvast het portret van Niels tijdens de kleutersportweek 'Wereld van de bal'. Met vragen rond inclusie kan u terecht op sportweken.sportstad@stad.antwerpen.be of op het nummer 03 338 97 33.  

Info & Inschrijven: Sportweken Krokus en Pasen 2019

Het aanbod voor de sportweken tijdens de krokus- en paasvakantie 2019 zal beschikbaar zijn vanaf 23 november 2018. Inschrijven kan vervolgens vanaf woensdag 5 december 2018, om 9 uur.

Op de hoogte blijven van de Antwerpse Sportweken?

Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief. U krijgt dan een bericht voor de start van elke nieuwe inschrijvingsperiode. Vergeet uw inschrijving niet te bevestigen via de link die u per mail ontvangt.

Inschrijven

Meer info

Sporting A
tel. 03 338 97 44
sportweken.sportstad@stad.antwerpen.be

Verwante info:

Dit artikel is gedeeld door