Vrouw doet mee aan een aquagymles in het zwembadSigrid Spinnox

Sport en Beweeg Mee: sport voor volwassenen

Sport en Beweeg Mee is een divers sportaanbod in alle districten voor iedereen vanaf 18 jaar. Werken aan uw conditie, soepel en gezond blijven of gewoon samen genieten van uw favoriete sport? U vindt vast een lessenreeks die bij u past.

Opgelet!

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, gaan onze cursussen van Sport en Beweeg Mee al zeker tot en met 19/04 niet doorDe lessen die niet zijn doorgegaan worden terugbetaald.

Op dit moment bekijken we of (en hoe) het zomeraanbod van Sport en Beweeg Mee kan doorgaan. Dit hangt af van de coronamaatregelen die de komende weken genomen worden.

Van zodra hier meer duidelijkheid over is, leest u het hier. Neem dus zeker regelmatig een kijkje op deze pagina.

Indien jullie hier verdere vragen over hebben, mogen jullie ons steeds contacteren.

Verwante info:

  

Korting voor personen met recht op Kansentarief

Hebt u recht op een Kansentarief? Zorg dan dat u een A-kaart hebt waarop dat aangeduid staat. Dan krijgt u namelijk 80% korting. Geef bij inschrijving uw A-kaartnummer op, anders kunnen we de korting niet verrekenen. Meer info over de A-kaart vindt u op deze webpagina of aan de balie van elk zwembad, elke bibliotheek of elk cultuurcentrum van de stad Antwerpen.

Voor alle aquasport-lessen wordt de A-kaart vanaf nu gebruikt als toegangskaart in de zwembaden. Bij de inschrijving voor het aquasport-aanbod wordt daarom ook je A-kaartnummer gevraagd. Zo kunnen het juiste aantal toegangsbeurten op de kaart gezet worden. Hou je A-kaart dus zeker bij de hand!

Heb je nog geen A-kaart? Dan kan je deze eenvoudig laten aanmaken. Waar en hoe je dat doet, lees je op de A-kaartpagina.

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van Sport en Beweeg Mee?

Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief. U krijgt dan een bericht voor de start van elke nieuwe inschrijvingsperiode.

Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief.

Vergeet uw inschrijving niet te bevestigen via de link die u per mail ontvangt.

Meer info

Sporting A
tel. 03 338 97 23
sportenbeweegmee@antwerpen.be

Verwante info:

Dit artikel is gedeeld door
A-kaart
A-kaart
706000+
Sporting A
Sporting A
624000+