Contacteer stad Antwerpen

A-kaart

Nieuws

Live is Live brengt internationale rocktoppers naar Linkeroever

Met Live is Live heeft Antwerpen eindelijk het internationale rockfestival dat het verdient. Na de proefeditie van vorig jaar, blijkt het driedaagse festival een blijver. Met ook dit jaar weer bands die je van je sokken blazen: The National, Editors, Smashing Pumpkins, ... Met je A-kaart kan je een zondagticket voor het festival winnen.

Drie weken Antwerpse Kleppers in het Toneelhuis

Voor de nieuwste editie van 'Antwerpse Kleppers', nodigt het Toneelhuis zijn collega-gezelschappen uit op het podium. Variatie is daarbij troef: dans, toneel, muziektheater, comedy. Stuk voor stuk voorstellingen van gevestigde artistieke waarden, of van opkomend talent. Doe mee aan onze wedstrijd, en win een duoticket voor een Antwerpse Klepper.

Iwein Segers zingt én vertelt het verhaal van The Smiths

Kleurrijke figuren genoeg in de rockgeschiedenis ... Maar Morrissey spant toch wel de kroon. De zanger van The Smiths wordt er dit jaar 65, en hun Gitarist Johnny Marr moet ook al 60 kaarsen uitblazen. Reden genoeg voor de zingende comedian Iwein Segers om de muzikale helden uit zijn jeugd te eren. Samen met 3 muzikanten brengt hij op 25 mei een grappige ode aan The Smiths in het Oude Badhuis. Met je A-kaart kan ook jij erbij zijn.