Contacteer stad Antwerpen

A-kaart

Nieuws

Met je gezin naar het poppentheater van Nello en Patrasche

Als er één Vlaming de wereld heeft veroverd, dan is het wel Nello. Leer het wereldberoemde verhaal van de melkjongen en zijn onafscheidelijke hond Patrasche kennen, samen met je gezin. Win met je A-kaart een familieticket voor 4 personen voor het 'Poppentheater Nello & Patrasche', in de cruiseterminal van Het Steen .

Hartverscheurend boerendrama keert terug naar de operastal

20 jaar geleden veroverde Opera Ballet Vlaanderen het hart van de operaliefhebber met Jenůfa. Na een lange reis langs de grootste internationale podia, krijgt het meesterwerk van Leoš Janáček nu een volledig nieuwe versie, met o.a. een compleet vernieuwde cast. Met je A-kaart krijg je 25 procent korting op enkele voorstellingen in Opera Antwerpen.

SHOW toont de modemakers van morgen

Welke ontwerper bepaalt morgen de mode? Je ontdekt het tijdens SHOW, de jaarlijkse fashion-happening van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. Ook nu weer krijg je een een défilé aan originele creaties te zien op de catwalk van de Waagnatie. Met je A-kaart kan je een van de laatste duotickets winnen voor vrijdag 31 mei.